Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fantasi och verklighet blandas...


Trauma

Det finns kvinnor
som de sälla jaktmarkerna sällan skådat
de ställer till med skada
som man inte anat kunde råda.

Jag hamnade på en tillställning en gång
vi hörde ekot av nån sångares sång
och de blickade in mig
som ett byte, dagens fångst.

En dans, sa vi...
En dans gick...
Två danser gick, mitt omdömde for
Och jag mötte läppar heta som blod.

Hon ville se hud
jag trodde för ett ögonblick
att jag hellre ville se gud
än hennes sängkammarblick.

Och när jag ville gå
Satt jag verkligen fast i skiten.
då sög hon tag i mitt underliv
och fick mig att känna mig väldigt liten.




Fri vers av Toni
Läst 698 gånger
Publicerad 2005-12-02 04:08



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
Hon ville se hud
jag trodde för ett ögonblick
att jag hellre ville se gud
än hennes sängkammarblick.

...!...roligt o fyndigt

med humor berättad...hoppas du efter ditt trauma kan fortfarande ta meot något från ngn kvinna....?
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Toni
Toni