Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En i raden på bizarra nattdikter.


Tankar om något.

Gammal stetson-hatt, bara ben och en sista tugg-tobak.
vem har haft den tanken?
Inte jag, men jag skulle kunna ha den
Alla tankar är till för att tänkas, även för de unga.

Blå marionett klädd i silver
skönjd bortom dimmors höljen
sköljd ner med en skvätt vin
duger även den.

Gråt, natt, suck, förlåt
det var bara så att
det blev som det blev
ingen kan ångra något.

Enkla tider
fängelsesviter, kläder som sticks
vem bryr sig om grått
när allt bara är dimma?

Allt dör nu
så tror jag, för så hör jag
innuti mitt huvud
\"Förlåt mig\"




Fri vers av Toni
Läst 615 gånger
Publicerad 2005-12-12 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Toni
Toni