Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkandets smedja




Förädlas

 

Längtan slet mig en gång i bitar

bitarna spreds ut i en explosion

långt från varandra låg dom vassa

och skadade förbipasserande varelser

 

tills en dag då dom smältes samman

i en ugn och omformades på nytt

till en vacker varelse igen

 

tankarna går till denna smedja

som har så mycket att göra

men oförtrutet gnetar på

för att göra gott och rätt

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-21 23:10



Bookmark and Share


    leelee
Intressant symbolik! Gillas!
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~