Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser på månen

Norrskenet sprider sig på himmeln
Vingslag färdas med vinden
Avlägsna toner bringar en sång om lycka
Lycka från det förflutna
Älvor samlas i nattmörkret
Dryader hörs viska från trädstammarna
I skogens innersta djup kan man skymta
Dess äldsta väsen
Enhörningen vilande bland virvlande löv
På den stjärnklara skyn glimmar månen
I flertalet silvriga nyanser
Kalla vindpustar vandrar svävande längs de
Snötäckta bergstopparna
Det blåser på månen




Fri vers av MoonCalled
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-22 15:43



Bookmark and Share


  Drömfångare
Herre gud, vad vacker! Bokmärkes med detsamma! ♦__♦

PS. Tack för din vänliga kommentar! :)
2011-02-13

  Michaela Dutius
En suggestiv ton i din dikt fångar läsaren
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled