Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige blått!

Du blåa, Du marinblå, Sverige du är blått!
Det är hot!
Svenskar kommer aldrig, aldrig, aldrig, aldrig att i historieböckerna stått!
Vi har vargen flått, vargen flått!




Fri vers av hassanzass
Läst 254 gånger
Publicerad 2010-08-22 21:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi finns redan i historieböckerna och åtnjuter ett mycket gott rykte internationellt.
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

hassanzass
hassanzass