Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen Rik Tig Hääst


Min Hääst

Min häst den hade en förbannat lång penis.
Den var inlindad i tobak och enris.
När hästen min gick
Han släpa sin pick
Över skogsrån och en liten skogsgris.




Fri vers av hassanzass
Läst 374 gånger
Publicerad 2011-08-01 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hassanzass
hassanzass