Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2004-11-26


Vårt möte

Ögon
som möttes
i mörkret och såg
Ord
som sades
ekar nu i mitt minne
Händer
som fick känna
får mig nu att brinna
Ett möte
som blev av
förblir ändå en dröm

© Helene 2004




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-11-22 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel