Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tar aldrig slut Det tar aldrig slut Det tar aldrig slut


Samma gamla flamma



Det var en buss och det var regn va
Gammal disk runt omkring min svarta tröja,
och mitt öra blöder som för längesen
Det är samma gamla flamma igen




Fri vers av storahavet
Läst 242 gånger
Publicerad 2010-08-24 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

storahavet
storahavet