Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johnny. Paus.

din anabola pappa skriker fortfarande
men jag finns nog inte längre

en gul lista, jag kan räkna alla baklänges, framlänges,
till och med en paus,




minns Johnny Paus




Fri vers av storahavet
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-21 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

storahavet
storahavet