Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han behöver alla väggar




stolt, låtsat, han säger jag kunde inte sova inatt
så jag skrev en text och det är mycket för han säger aldrig något till mig jag blir glad
jag vill att han ska vara kvar




han behöver alla väggar jag behöver vänja mig





Fri vers av storahavet
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-08 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

storahavet
storahavet