Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stänger jag min mun för dig



Hon kommer nog tillbaka säger den vita
Nyss grät hon i min famn efter den grå
I ekvationen blir jag kanske den svarta
Håller om min vita och tänker på hennes grå




Fri vers av storahavet
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-09 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

storahavet
storahavet