Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördomsfulla alla är på sätt och vis

Något jag lärt mig med livet

Är att även de som förespråkar kärlek och förståelse

Har fördommar




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-25 18:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
MYCKET bra skrivet!
Tomma tunnor skramlar mest.
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi