Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under konstruktion skiss ska utveckla mer med folket


Politikens Slagfält

Det du så länge har kämpat emot
Kommer kanske bli något du senare kommer att få försvara

För under senare förståelse eller utav samma ideal
Blir du upplyst om att du kommer få slåss över just en sak

Maktordet och grupptrycket Hierarki
Och för folkets egoism









Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-25 19:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
All politik är av djävulen och ska bekämpas.
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi