Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berg som stiger och så du




dina kindben som upplysta svanar i en vik
augustimörkret faller som mörka tjärnar över våra kroppar,
andas jag lycka och nattregn mot ditt bröst, är vi lika fallna som daggen om morgonen för den törstande, du andas

en gång ska vi lämna detta rum och varandra, andra,
men det är långt till avsked när regnbågar välver sig dubbelt över himlen,
som jag över dig

blunda och slut dig lugn mot axel, vila här
där månen vandrar över skogar när du är vackrare än allt
som någonsin fallit in i mig

när morgonsolen springer över trädtopparna är närheten av dig lika påtaglig som rådjuret i skogsbrynet, ögon som förtrollar mig, bergtagen

rädslorna räds sig själva men i bröstet flyger nötskrikan och väcker oss med längtan, kan du komma närmare än så, dina händer talar mig ordlöst men viskar kärlek, kom





Fri vers av Melona
Läst 301 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-08-30 21:15



Bookmark and Share


  Aisha VIP
"...när morgonsolen springer över trädtopparna..."
...och vi, läsarna, är där!
Vad kan jag säga....vackert!
/Aisha
2018-09-05

  mickech
Helt underbar läsning. Tack!!
2018-09-03

    Max Poisé
Vackert och välskrivet! Bravo!
2018-09-02

    ej medlem längre
Du är fan kärlek.
2018-09-01

  petter rost
Såsom någon kan säga det!
2018-08-30

  Engel
Såsom i en spegel.
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Melona