Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren den korta



Sommaren kom
och gick
jag har redan glömt
sanden
mellan tårna
brända axlar
och havsfuktigt
hår
Jag minns
knappt
varma vindar
solstänkta pölar
och
glassfläckiga shorts
Vart tog den vägen
som kärleken
fyller en
och sen
flyr sin väg
utan minsta adjö
jag har ju redan
glömt
gömt
undan parasollet
bikinin
och snart
snart
drar jag undan
vissnade violer
marguriter
och pensee
från min trapp

Sommaren
den korta
lägger ner
faller ihop
drar sig bortåt
suckar suckar
kanske av lättnad
kanske av sorg
vem vet

sommaren kom
och gick
och jag minns
knappt
knappt någonting
alls
men
på återseénde
see you
vidimosse
nästa år
och då
är det som
om
den allltid varit här


alltid varit här




Fri vers av Havanna
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-27 23:05



Bookmark and Share


  C.Källner
Jag minns dock fortfarande, brottstycken
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna