Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..jag har en vän..

..är väldigt arg på henne..hon är en fullständig idiot!..lite svårt att säga..för ändå..älskar jag fanskapet..svårt att säga..för ibland..men bara ibland..är jag som hon..svårt att säga..för den jag lever med..är ibland som hon..svårt att säga..för..jag inte vill..men FAN!!..va arg..hon gör mig..ibland..faktiskt..alltid..nästan..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-28 01:44



Bookmark and Share


  Gawain
Friktion får livet att kännas,
ibland som irritation.

Bättre det än att det inte känns alls. Tänk att aldrig bli varken irriterad eller glad på någon annan än som bäst sig själv...

Så,
länge leve irritationen (eller friktionen människor emellan, på gott och ont)
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP