Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rullande sten




På väg fram i detta land,
åker han baklänges från vind och strand.

Toner, slutna ögon, oantastlig och helt oförstörd i sin dagliga drömvärld.

En flykt ner i djup ifrån det stillastående tomrum.

Som står kvar även när han han återvänder från det smultronställe,

som sinnet och kroppen befunnit sig på, lycklig och stum.

I rullning längs vägen ner …

Visar han det som så många önskat, men ingen ser.

Ett leende som harmoniskt försvinner lika snabbt det kommer.


Ord av mig, om mig …


Ler jag åt dig.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-28 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob