Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afrodite

Kärlek …

Jag leker med ordet.

En ek full av naturligt varma och sprudlande kärl, ek …

Att få känna smaken av kär,

vara kär, bli kär, att hålla någon kär.

Är det en lek, säg mig kärlek …

Vek av kärlek. Svek av kärlek.

Ett sådant vackert, så varmt, så sorgset,

svidande salt, till ljuvligt sött,

men kanske det mest bedårande ord,

som föralltid svävar på denna jord …




Fri vers av Broder Jakob
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-28 17:02



Bookmark and Share


  Cris
Det var en fin ordlek med kärlek
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob