Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In my mind (Till min blivande om hon någonsin kommer....? Hmmm?

You fly in may mind
Hoppfully


I think the angels
Dancing in heaven tonight


I see a bright day
The sun is shining



Full of joy
May life have been
A REAL life


Because I have only lookt in your
Heavenly Eyes
And right in your heart!




Fri vers av Trazan
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-28 19:28



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Längtansdrömmar...så vackra ord...hoppas att hon kommer - en dag. Och att den dagen inte låter vänta på sig särskilt länge till:-)
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan