Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Gud.

Som ett får utan herde
Som en flöjt utan ljud


Som en källa utan vatten
Är livet utan Gud.




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-29 09:53



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så få ord - men så stort, djupt innehåll! TACK!!
2011-03-01

  mare VIP
Precis så, tack !
2010-10-30

  passionsblomman
Klockren!Stor applåd!!
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan