Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I köket

Livet är blott plastlampetter,
Hockeypuckar,
pappservetter

Gud är god
på knäckebröd
Djävulen
är plastigt röd

Telefon och GPS
Honungsburk,
potatispress
Urk, vad ska vi här att göra?
Tell me now, I’m idel öra.




Fri vers av Årgång 1912
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-29 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Årgång 1912