Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå

           Blå
som himmel, som vatten, som vind
Blå
som vankelvävd vinge
            Blå
som brisen som svalkar min kind
Blå
likt en dignande binge
                

Blå
mina toner, i moll och i dur
Blå
likt en midnattstimma
              Blå
är en smattrande sommarregnsskur
Blått
allt det stoff jag förnimma


             Blå
är min vanmäktig vidvinkelvrå
Blått
är ett vidlyftigt minne

Blå är den färg som jag slumrar uppå
som för mig och smeker mitt sinne




Fri vers av Ki
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-11-22 18:41



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
vilken härlig blå dikt. Gillar versmåttet.
2005-11-22

  Neal
Fungerar utmärkt!
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki