Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund har en tunn mun


Jag skriver med solens brinnande penna.

Med fingrarna på rätt ställe, likaså hjärtat.

Så börjar jag bekänna.


Med tankar och en atmosfär,

som inte är av denna värld.


Ser jag mig själv som går där,

lyssna till samma vindstilla skala.


Ett älskar rus som fick min blick

och mitt sinne att dala ...


Men jag sitter här en stund till,

och låter soluppgången tala.





Fri vers av Broder Jakob
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-30 20:52



Bookmark and Share


  * MARY *
vad vackert !
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob