Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag skriver sådana här texter blir jag mallig. Det här är poppoesi. Jag gillar, patetiskt, banala texter helt utan mening, bara fraser som parar sig tjusigt. I love this.


igen, igen och igen

Prat och massa roller, masker
Som vi ser igenom själva när vi ser oss i spegeln
Sanningar som kommer strax efter tanken
Medvetenhet som inte går att blunda för
En vilja hos mig
En önskan och längtan

Det är min oskuld
Jag vill ge den till dig
Ta den ta den ta den när du vill
Så som jag vill

Och jag önskar att det var stora, stora kärleken
Men det är det nog inte
Självbedrägeri
Men det är stort nog
För jag har inte varit där på så länge
Det var tankar som jag packat ner i en flyttkartong
Tankar som jag glömt bort

Det är min kropp vill ge den till dig
Igen, igen, igen
Äg den, exklusiva rättigheter
Jag vill lära
Lära dig, lära mig
Igen och igen, igen

Lite mer uppåt
Lite mer tempo och jäkla mycket puls
Så som det ska vara
Ett discogolv i mitt vardagsrum
Där finns bara jag och skuggor och tv-n som fladdrar
Och jag vill dansa så där fånigt, inget travolta eller robottaktigt
Nej så där spasmiskt töntigt vill jag dansa, om igen, igen, och igen

Det är min fantasi
Jag vill delge dig den
Så du kan förvalta den
Gör något av den gör den till en upplevelse
Igen, om och igen, igen

När jag somnar vet jag hur jag kommer vakna
Drömmarna kommer ta mig till uppvaknande
Jag kommer vakna fullt beredd
Helt på det klara som det självklaraste som finns
Och du är redan där på ett sätt som du inte vet något om
Så jag söker dig
Du kanske vet det, du kanske känner det
Hur jag trevar efter dig utan att säga ett ord

Jag vill ligga med dig
Ligga, ligga med dig
Tätt omslingrande
Vilt älskande
Igen, igen och om och om igen

Så är det i kväll igen
Och jag undrar vad jag skulle bjuda dig på
Du som säkert skulle ta med dina vänner
Så där som i plugget, dom coolaste av dom coola
Så härligt att känna så igen
För det där patetiskt löjliga får mig att känna mig ung
vi är från samma värld, bara från varsin sida av planket
Vi passar perfekt i alla andra sammanhang så varför inte detta med?
På några plan är vi där samtidigt
Andra möts du och jag på om igen, igen och igen




Fri vers av PPQ
Läst 466 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-08-31 08:15



Bookmark and Share


  blaite
Gillas som fan
2010-10-18

  Anya VIP
Intensiv text med flöde. Vilken kärleksförklaring!
2010-09-01

  theloglady
Ja där sitter du och är djup, och jag tittar på djupet på animal planet....(strååålande)
2010-08-31

  Nina Nightwish
Härlig, rytmisk text:)
2010-08-31

    Ken Cassel
Vackert och tjusigt PPQ
Gillas

Kramar

Ken
2010-08-31

  Suzy med punkterna
Ja detta ska du vara stolt över. En fantastiskt härlig text!
2010-08-31

  SagaArt VIP
Underbar
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ