Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gyttjan innanför pannbenet kokar över

tanken ska nog vara den av godhet
glädje, vänskap... allt sånt tjafs

men man är nog lite väl naiv
och ja... du vet... totalt jävla glädjelös

precis som vinden
ja... om elementen hade någonting med saken att göra

... eller regnet... i regnet... droppar mellan droppar
allt spolas bort... t.o.m regnet

ibland känns det mer som en storm innanför skallbenet
... tankar stora som bowlingklotshagel

jag kommer nog reinkarneras som en bikupa
... normen i jävligheten kommer fortsätta i evigheter

orden ljuger... det är värt att nämnas
orden, inte jag... tror jag

jag vet inte vad orden betyder
... de... de är inte tillräckliga

någonstans på vägen till nu förtvinade meningen med meningen till ett grått ingenting alls

jag undrar fortfarande vart godheten tog vägen...

... om den någonsin fanns

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-31 17:26



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Effektfulla pauser. När jag läser känns det som om jag hör den uppläst. Det finns mycket tankar i den här som talar till mig. Själva titeln och orden i sig talar sitt klara språk och det går som sagt att känna igen sig.
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen