Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elementärt humant.


H.O.M.E.O.E.M.P.A.T.I



Marginaliserat önsketänkande

en vacker tanke

Rosafärgade drömmar

utan handlingar

En slant till Rädda Barnen

skapar ingen Moder Teresa

Det du tänker där framför din tv

förändrar inga liv

Men dina handlingar

visar vad hjärtat innehåller




Fri vers av Passionata
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-05 20:51



Bookmark and Share


    L e e
oj oj jag läser gärna denna text om och om igen
2010-09-06

  SellwiN VIP
Bästa jag läst idag!

Gillade särskilt "En slant till Rädda Barnen
skapar ingen Moder Teresa
Det du tänker där framför din tv
förändrar inga liv"
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Passionata
Passionata