Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aug-Sep

Nu är det höst för nu har jag
tagit på mig lager på lager (även om det blev lite för varmt),
andats halvruttna äpplen och
lyssnat på P1
Klockan är runt midnatt,
augusti eller kanske nästa månad
Jag föll rakt ner i månadsskiftet
under en promenad
Säkerligen är det samma stjärnor här som hos dig,
men i solstekt land får de lätt konkurrens
Det blir aldrig höst hos dig,
och sällsamt är det att se säsongerna ändras
Och framtiden sedan:
vi får se vart vår vinter tar oss
den här gången
Klockan är efter midnatt,
det är den första september,
och min oro över dig
sover i stjärnorna




Fri vers av bisarr
Läst 165 gånger
Publicerad 2010-09-01 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bisarr