Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsättning följer

Det är senare på dagen nu
och senare i livet,
fortsättning följer
Så lustigt med tvåsamhetens ensamhet,
när det kokar i magen av det frånvarande alltet
Senare på dagen och du
har skickat mig en sista klump galla

Spindeln spinner sitt nät i hörnet,
drar en geting dubbelt så stor över trådarna
En höstonsdag med duggregn och sol utanför fönstret,
ett andetag och ett helt universum utan luft
här ,
innanför rutan
Detta skall också passera, jag vet,
men nu väntar jag och undrar bara
hur?




Fri vers av bisarr
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-01 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bisarr