Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön om F L O W



Gud..., varför kommer jag i flow så sällan,

jag menar det där flytet och flödet som

bara är underbart och ljuvligt,

när man föder fram textena;

TEXTEN finns redan färdig

inombords som ett foster...

Finns det sätt att öppna upp,

att göra sej disponibel för F L O W??

Gud, försätt oss i superkreativa tillstånd!

Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-01 23:09



Bookmark and Share


  Elwania
kanske det är så att vi behöver ta ansvar för våra egna upplevelse inte luta oss på det som ligger utanför
2010-09-02

  Monika A Mirsch VIP
du sa det!!!
2010-09-02

  Suzy med punkterna
Jag ber en bön med dig...
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna