Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonen

När den siste demonen flydde
en förbannelse han gav
åt folk som drev honom på flykten
bort från land och hav
han pekade med fingret
mot folkmassorna ned
stirrade med eldögon
och var förbannat vred...

" -I tusentals år jag levat
på jorden samman med er
i symbios med människan,
ni är så blinda men jag, jag ser
Ni skyller all ondska på mig
kasta första stenen gör ni allihop
men jag ska säga att er egoism
har drivit er mot en djup grop

Jag har hållt er under uppsikt
sett allt, var säkra på det
men min tid här har nått sin ände
och det är något som jag vet

att er tid är väl beräknad
inte en sekund för mycket ni får
Jag säger inte Om
utan NÄR världen under går

allt kommer falla samman
jag ska skratta åt er då."




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-03 13:02



Bookmark and Share


  Bobby
Skrämmande...

Vackert.
2010-09-08

  queenia
rysningar.. skrämmande...... bildspråket är ordentligt tillspetsat..

ha det gott...
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou