Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden

~~~


under tystnadens rasmassor
kvävs sakta
återstoden av deras
förut så flammande kärlek




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-11-23 09:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Efteråt...efter den flammande kärleken...uppstår ofta detta fenomen...tystnaden..här poetad i fyra starka rader...bravo!!
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan