Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser Dej






Jag kysser dina tjockaste murar


kysser alla dina liv


kysser din död


kysser dej ljusår


kysser din ångest


kysser dej överallt


kysser dina öknar


kysser alla dina världar


kysser dej älskade.


kysser dina sår


kysser din glädje


kysser din sorg


kysser din längtan


kysser din vrede


kysser dina innersta önskningar


jag kysser dej älskade


kysser dina hemligaste rädslor


kysser dej min vackraste älskade.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-05 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snacka om att bli emottagen!
Mmmm..
2010-09-06

  mare VIP
Underbart !
2010-09-06

  Suzy med punkterna
Vackert Johan och natti natti
2010-09-05

  aol
starkt så vacker kärlekspoesi som värmer när nordan blåser, tack
2010-09-05

  issac.a.m
Vackert ..
2010-09-05

  Elaine.S VIP
Så mycket kärlek, samlat i en massa kyssar...fint!!
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna