Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dikt om hjärta och smärta - men det är ju det jag lever i just nu! Orden måste ut - ältas- vägas- funna för lätta...


Kom in i mig!

Kom in i mig
fyll mitt tomrum
gör mig hel
smek min själ
med din kropp
längtar
gråter
älskar!




Fri vers av Helena Holmström
Läst 495 gånger
Publicerad 2005-12-22 01:06



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Korta rader men kraftfulla. Allt är egentligen redan sagt nedan. Den berör på ett sådant där intimt sätt, nära och verkligt.
2006-03-04

  Markattan
Enkla rader, men ändå med en oerhörd kraft och lyster. "Smek min själ med din kropp"... Väl fångat!
2005-12-22

  sol
..håller med! i djupet av ett ibland lika tomt och ensamt hjärta!
2005-12-22

  Ord
Den är så stark den där känslan...........
....känslan som inte låter sig kuvas av vare sig förnuft , ilska eller mörker..

Att beskriva något så stort och mäktigt , så spartanskt fåordigt som du gjort Helena , är svårt...

..men oerhört effektfullt !

Lysande starkt !!

Tack vännen !

/ Crister
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Helena Holmström