Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din vilja...




... är ditt segel.



Kärleken är vinden.

Rodret ditt förnuft.

Solen är din glädje.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-06 19:37



Bookmark and Share


  aol
underbart vännen
2010-09-06

  Stefan Höglund
Livs ord kort men kärnfull säger mycket.
2010-09-06

  Postgård
Ja vad härligt!
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna