Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighetsförakt

det finns så få ord

och det finns bara ord

skärvorna flyter undan

som om de vore av glas

jag är verkligt genomskinlig

och jag är köttsligt osynlig

sprickorna är mina

varenda liten ursliten bit

är min

ingenting ni någonsin får veta av

men ni får gärna se

jag berättar gärna

men bara i ord

bara i ord

och aldrig på riktigt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-09-06 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen