Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till josefin, min bästa vän samt livs kärlek, hon är på bilden


Kyssar svävar fritt i vinden

En het sommardag satt vi ju där, hade just knullat, romantik och skit, relativt lyckliga och beskådade verkligheten tillsammans,

ja det var ju en jävlar massa knark en gång, nu är det kärlek, metadonmannen, de unga tu, förenade nu, lyckan fanns,
du tar sub nu,

vi har ett liv
hela själar gratis,

litar på dig
mitt satans humör bekommer ej,

blandas som någon form av frusen iskall form av modernistisk jazz i dina drömmar
du diggade ju min kärlek,

vi är ej psykopater
ville jag verkligen knulla så ofta innan dina läppar rörde mina drömmar,

visste vi ej innan
7 års vänskap,

nu
total lycka,

man blir ju misstänksam
varför fann du en sanning i mitt hjärta,

jag älskade många före
sjok av leda styrde sanningen,

du såg allt
hörde,

visste
ditt namn tatuerat i mitt blod nu gumman,

såg
det är vi,

alltid
du är en ängel bortom hoppet,

eviga
tillsammans,

din doft inatt
jag ser fan bara kärlek nu,

vad händer
du är allt,

en kyss av smärta
din kropp,

alltid nära
du lever fan kvar i mitt hjärtas fantasi,

trots oro
svek och lögner,

kyssar svävar fritt i vinden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-07 01:54



Bookmark and Share


    Shariq
Gillar denna! Grym.
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth