Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkanöga

Vad har det kostat,

det att lämna andan i stormen

att stoppa tänderna i fickan

Säg mig,

har det inte kostat någonting?

Det fanns där kanske ingenting att förlora

när du lämnade oss ensamma kvar

med dina lungor och

ingenting.








Fri vers av G.
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-07 22:33



Bookmark and Share


  himlen.luktar.skit
Bra! Väldigt bra.
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

G.