Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn av dröm




Jag drömde en dröm.

Jag var fri från verklighetens ström.

Så ensamt, men ack så vackert.

I min stillhet av frihet.


Men i själva verket.


Så lägger jag handen på märket.

Ett märke av mitt hjärta.

Som strålar av skönhet till smärta.


Så öm … är min dröm.


Endast en lögn är vad jag har kvar.

Men ibland så är en lögn …


Det finaste man har.





Fri vers av Broder Jakob
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-08 03:21



Bookmark and Share


  ospray
så sant så sant, fint skrivet
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob