Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sov gott och hoppas ni får ett trevligt uppvaknande


Väck kärleken

Nära varandras kroppar sover vi lugnt
Hjärtat slår, och vi andas tungt
Känner varandras närhet så nära intill
Och att få älska dig är det enda jag vill

Väck mig som du finner det bäst
Vi ska ge varandra det vi behöver mest
Och jag ska ge dig kärlek till frukost
Kärlek väcker oss, inte solen i ost

Händer söker den andre där vi drömmer
minnen från i går är inget vi glömmer
För det är något som vara vi kan förstå
Det är något som vi delar bara vi två

Väck mig på ditt egna vis
Så vi kan leva i vårt paradis
Det finns en lustgår där vi är
Och inget är förbjudet här

Härligheten börjar då drömmen tar slut
Vi strävar mot något vi inte haft förut
Något som vi inte upplevt med andra
Men något som bara vi kan dela med varandra

Väck mig när du behöver mig
För då vill jag finns där för dig
Jag finns där oavsett vad du vill
Vi kan älska, fast vi ligger still

Om rösten brister använd dina händer
Glöd blir till en eld som vi tänder
När vi närmar oss varandra med smek
med kyssar ska vi vakna i vår kärlek




Fri vers av PPQ
Läst 374 gånger
Publicerad 2004-07-07 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ