Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Martyr

Kanske är det martyrernas väg
men det är den enda väg
jag lärt mig finna i mörker

Dina naglar tränger in i min hud
medan jag biter ihop
och förflyttar mig till röda ränder
och en väg jag känner igen

du förstår inte
och jag förstår dig

för det handlar om att vandra
om att inte falla
om att fortsätta vandra

om att ge sig själv en omgång
med orden alla andra har sagt

om att få dem från någon
som inte betyder något




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-11-23 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta