Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläsket stod i flammor

När jag kom fram till torget var spektaklet redan igång.
Fläsket stod i flammor!
Tusen meter tarm och lika många lungor bidrog till atmosfären med en doft jag bara kan kalla ovanlig och obehaglig, den påminde mig om ordet mara..
Människorna som brann såg likgiltiga ut.
Ointreserade av sin bubblande hud.
Uttråkade av den smärtan jag antar att de kände.
Deras likgiltighet fick mig, trots den ovanliga stanken, att tappa min lust att stå och titta på de organiska fläskbehållarna.
Fläsket kunde flamma på utan mig.
Jag gick hem.
Kokade två ägg.
Drack två öl.
tänkte på maror.




Övriga genrer av fritz
Läst 201 gånger
Publicerad 2005-11-23 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz