Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

giggolo puto!

Vad jag har byggt är en konstruktion..
Feta kvinnor tror att jag ska hjälpa dem.. jag låter dem tro..
Jag sitter ute på båten, poserar milonär,skjorta, slips o hela skiten och ni ska veta att solnedgången på den karibiska horisonten gör sitt jobb..
det är hemska lögnaktiga, drinkdrinkande lömska giggolo kvällar..
Men..
Jag skiter i..
lever fint för en gångs skull och den sunkiga fabriken kan suga min kuk..




Övriga genrer av fritz
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-01-06 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz