Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antecknat på dass

Kommer fram till arbetet och känner mig plötsligt illamående och svag.
Något ligger och ruttnar i min mage.
Jag sitter på dasset.
Trodde jag skulle skita.
Skiter inte.
Inte en fjärt inom räckhåll.
En osynlig dansk står framför mig och hans andedräckt stinker av gammal rutten kål..
Plötsligt rinner det ut.
En klumpig deciliter från helvetet.
Hemma om nio timmar.




Övriga genrer av fritz
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-01-06 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz