Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyskland och smöret och....

I kyrkan. Skäggiga tyskar dansar. Hallen är imponerande.
Tyskarna verkar sammansmällta och skumma. Vissa är smör och vissa är smör på mörkt bröd som verkar existera för smörets skull.
Smör är allt!
Jag har studerat smöret länge. Testat alla produkkter. Tro mig, Jag är en fullständig smörman.
Så!
Vad har det gett mig? Månader av smör? Jag kan svara er alla..
Inget.. Tyskarna älskar det, Svenskarna älskar det, Finnarna älskar det, Grekerna älskar det, Etiopierna älskar det, etc etc..
När du dricker ROM.. lägg GENAST en klick smör i ditt glas..Inte bara du kommer tacka dig utan dit framtida morgon jag kommer älska dig..
Känner du dig låg min vän?
Ät genast en trut av det finaste smör som finns i din närhet.. finns inget SMÖR? ät genast din närmaste lem.. arm eller finger.. ben eller kuk.. gränserna är där... blott för din buk.. Lägg dig ner på mage och tryck fingrarna i dina öron så att din stackars kropp inte hör..
allt ska ut ut ut.. du har gjort bort dig min vän.. varje muskel ska va på SPÄNN!




Övriga genrer av fritz
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-01-06 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz