Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

va?

plang! you left a note..
staden sover men din stad bubblar av evigt ljus..pluuunk..
you never left a note..ooooOOOooo.. sover du? väckte jag dig? försår du vad jag säger? Är jag ensam med mina cigg?
ligger det verkligen en stor hund och pratar med mig?
Ignorerar jag honom?
Är världen min frukost och flyter den verkrligen ut över min kropp och har den verkligen så många färger som jag tror att den har?
Har du verkligen cymbaler i dina knäskålar?
Har jag verkligen ont i ryggrn och är det verkligen...va?
din mage.. lår..armar..
är detta musiken?
du är sjuk?
aldrig.. du är inte sjuk, du är stadiet som människan är i i bibeln i koranen och i apans och hyenans tankar..




Övriga genrer av fritz
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-01-06 08:22



Bookmark and Share


    Camillaa
Snyggt skrivit!

/ C
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

fritz