Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har pratat med hela världen i dag, bättre att snacka än att gnälla, hålla i hop liksom


låt oss mötas

Det blir inte roligare än så här
Om du inte förändras, om du inte ändrar dig
Jag undrar så vad du förlorar om du lämnar det där
Här finns det lite liv, lite liv här hos mig

Kom låt oss mötas
Låt oss sammanstråla
Det finns saker som kan stötas och nötas
Det finns foton som ska målas

Känner du inte att du behöver vädra ut
Det finns så många ensamma och olyckliga, du har ett val
Du kan själv bestämma när din ensamhet ska ta slut
Du kan köpa en biljett till nästa bal

Kom låt oss ses
Vi måste träffas på riktigt
För livet är en resa så res
Vi måste ses det känns viktigt

Allt behöver inte vara kärlek och sex
Det kan vara kul att bara se en annan själ
Tänk så många tankar och drömmar som väcks
Input behöver vi alla så väl




Fri vers av PPQ
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-09 22:52



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tankarna väl skrivna...
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ