Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K.




Kysser Din hungrande Själ

Känner in dina minsta behov

Riktar in mej på ditt Väl

Längtar efter Ditt glädjeskov

 




Bunden vers av Johan Bergstjärna
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-10 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna