Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar i mitt sinne





På min äng blommar det
fast hösten kommer snart
och jag ser
löven dinglar löst
och vind drar in med fart

Idag kom regnet
som många fasat för
små droppar
lätt lätt mot huvudet
så som droppar gör

Sommarblommor gäspar
vissa sover redan tungt
men bukett
av rosor på mitt bord
andas ännu ungt

Gräset vinkar lojt
värmer inte sommarfot
terracottalöv
värmer med färg
råder på humöret bot

Höst höst höst
kom bara kom
fyll
mitt arma bröst
stig i stugan in
krama oss
med alla dina färger
blås oss
hit och dit
och upp och ner
stig på
vetja
stig på




på min äng blommar det fortfarande
ändå





Fri vers av Havanna
Läst 415 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-10 23:13



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, den var sådär fin dåra

*bokmärker*
2010-09-27

    ej medlem längre
så otroligt härligt :)
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna