Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning






Morgonen är så vacker i dagg och färger, tyst.

Precis som du, inlindad i täckets silke.


Livet är fult, men du är fager ...

Tänker jag när det gryr mot dagen.



Ljuvligt är morgonens sömn, en andning så öm ...


Morgonen är nu grå.

Grå av skugga och damm.


Försvann du från ett lejon till lamm.


Det ända som finns kvar är ett täcke av halm.



Men bilden av ditt hår över hela kudden.

Den finns kvar.


Jag kysser dagen.




Fri vers av Broder Jakob
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 06:37



Bookmark and Share


  * MARY *
vackert !
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob