Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta sats

Jag står vid världs ände
där jorden tar slut
Ser ut över inget
i magen en knut
Med oceanen i ryggen
och solen i mitt hår
om jag hoppar får vi se
hur långt jag når

Jag vågar
visst vågar jag
ta steget ut
Någongång ska ju allt
ändå ta slut

Våga ta språnget
stå inte kvar
Gör någonting
med ditt liv du har kvar
!




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-11 09:12



Bookmark and Share


    Max Poisé
Snyggt min vän!

Världs ände, tänker oavkortat på Trosa kommuns slogan!
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou